LED Floodlight

Floodlight models for indoor and outdoor use

The Asalite LED Floodlight modep mls are all characterized by high quality, use of materials and long-term reliability. Looking for a premium quality floodlight models? We offer a wide range of LED reflectors with luminous fluxes from 800 lumens to 18,000 lumens.

LED Floodlight performances

We also offer a wide range of power outputs, from smaller models with 10W output to 20W, 30W, 50W models and products with 100W, 150W and 200W output. The LED floodlight models have 2 colour temperature ratings: 4500K and 6500K, so they can provide illumination similar to daylight. Are you looking for LED floodlights with daylight white or neutral white colour temperature? We offer both types.

Floodlight models with IP65 protection

Asalite's floodlight models are all IP65 rated, giving your product the perfect protection against dust and water contamination. The high IP protection ensures that the product requires as little maintenance as possible over the years.

 

Power
-
10 W - 200 W
Luminosity
-
800 lumen - 18 000 lumen
Colour temperature
-
4 500 K - 6 500 K
30 pcs of products
 

Kültéri LED reflektor modellek mozgásérzékelővel - és anélkül

Az Asalite led reflektor modellekre jellemző a kis fogyasztás és a nagy lumenszám. A Slim szériára a nevéből adódóan, a keskeny alumíniumházas kialakítás a jellemző. Az Asalite led reflektor modellek egy része mozgásérzékelő szenzorral is el van látva, így biztosítják az energiatakarékos működést - hiszen csak akkor működnek, amikor szükség van rájuk. Mozgásérzékelős led reflektor vagy hagyományos reflektor lámpa? A döntést a megvilágítandó épület felhasználási köre adhatja meg. Magánszemélyek részére a szomszédság miatt a mozgásérzékelős led lámpa kínálatot ajánljuk, míg céges telephelyek megvilágításához a magas fényáramú reflektor lámpa modelljeink lehetnek tökéletes választás.
Nehezen elérhető épületrészre rögzítene LED reflektort, vagy villamos hálózaton nélküli megvilágításon gondolkodik? A napelemes reflektor lesz az ÖN számára a megoldás!

Kültéri napelemes led lámpa

Tökéletesen kihasználja a nap-és a napelemek energiáját a kültéri napelemes led lámpa és a LED Szolár fali lámpa. A kültéri napelemes led lámpa modellek legnagyobb előnye az olcsó működtetésen túl a mikróhullámú szenzor, és a PIR= passzív infravörös szenzor melyeknek hála ezek a világítástechnikai eszközök ténylegesen csak akkor világítanak amikor mozgást érzékelnek-vagyis amikor szükség van rájuk.

Ennyi nem elég? Legújabb kültéri napelemes led lámpa modelljeink szürkületi érzékeléssel rendelkeznek, így az érzékelők szürkületkor automatikusan bekapcsolják a világítást és kikapcsolják a napelemet. A kültéri napelemes led lámpa modellek modern és elegáns megjelenésük ellenére az IP44 védettségnek hála rendkívül strapabíróak-így élettartamuk a 20 000 üzemórát is elérheti, a megbízható működésüket pedig 2 év gyártói garancia támasztja alá. 

Kültéri LED reflektor világítási szög

Termékeink a teret 120 fokban képesek bevilágítani, így optimális választást jelentenek számos terület megvilágításához, ahol széles terület megvilágításra van szükség. Az ilyen típusú világítási feladatokhoz erős fényáramú modellt válasszunk, amely képes számunkra a megfelelő erősségű, és szórt fényt biztosítani. Tudta? Az Asalite összes LED reflektor termékének hosszútávon is megbízható működését 2 év gyártói garancia támasztja alá.

Kültéri LED reflektor modellek - minden környezethez és igényhez

Legyen szó lakókörnyezetről, udvarok, teraszok, autó beállók, teraszok, raktár bejáratok, kerti épületek, üzleti parkolók kültéri megvilágításáról, LED reflektor kínálatunkban megtalálja az Önhöz illő modellt.

 

Sign up for our newsletter!