IT`S TIME TO TURN THE LIGHTS ON!
CHOOSE ASALITE PREMIUM PRODUCTS
Görgess lentebb!
IT`S TIME TO TURN THE LIGHTS ON!
CHOOSE ASALITE PREMIUM PRODUCTS
Görgess lentebb!
OUR PRODUCTS
Welcome to the world of Asalite. Asalite has been created to light up your home and business in an energy efficient and cost saving way while also decreasing your carbon-footprint. At Asalite we strive to bring you the most innovative lighting solutions to suit all aspects of your life.
ASALITE - EGYÜTT EGY FÉNYESEBB JÖVŐÉRT
Az Asalite termékeinek segítségével energia és költséghatékony módon világíthatod meg otthonodat és vállalkozásodat. Az Asalite márkát 2014-ben alapítottuk, és büszkén állíthatjuk, hogy öt év alatt 1500 cég már kipróbálta termékeink valamelyikét. Országos képviselő hálózattal rendelkezünk és tapasztalt csapatunk révén nyújtunk szolgáltatásokat partnereinknek.
A nagykereskedelmi webáruházunk 2017 óta folyamatosan növekvő partnerszámmal fogadja a megrendeléseket. A kínálatunk 99%-a raktárunkban rendelkezésre áll, így a megrendelt termékek már másnap a partnereinkhez kerülnek. Termékeinket sikerült a határokon túl is megismertetni, és azóta ebbe az irányba is folyamatosan fejlődni tudunk. Az innovációnak köszönhetően a legmodernebb termékekkel tudjuk ellátni partnereinket és sok esetben elsők lenni ezzel a hazai piacon. Minden Asalite termék megfelel az Európai Unióban hatályos jogszabályoknak és előírásoknak.
Professzionális csapatunk és termékeink a garancia arra, hogy megéri minket választania!
LED - THE LIGHT SOURCE OF THE FUTURE
Reduce your electicity bill, use the Asalite LED family. Make your eyes happy. LEDs last 25 times or even 50 times longer and saving up to 90% of the energy consumed by standard incandescent bulbs.
KNOW MORE ABOUT OUR FAMILY
NEW ARRIVALS
NEWS
REGISTER YOUR SELLER
To register as a reseller, please click the Register button.
REGISTRATION
4033 Vak Bottyan u. 22/A,
Debrecen, Hungary
Phone: +36 70 671 5305
E-mail: info@asalite.com
Asalite © 2019. All rights reserved
Follow us: