Asalite Rechargeable 20W LED Floodlight + 2x2200mAh 18650 battery

A már megszokott ellenálló, masszív házat az Asalite ennél az akkumulátoros munkareflektornál egy új szintre emelte. A különleges megjelenést biztosító, strapabíró kék-fekete alumínium házon gumiréteg is került elhelyezésre a legfontosabb helyeken. Ennek a gumirétegnek köszönhetően jobb a tapadása, kényelmesebb a fogása, valamint ellenállóbb az ütődésekkel szemben.

A reflektor fényéért a beépített Chip on Board LED chipek felelnek, amelyek kiváló energiahatékonyságukról és remek fényükről ismertek. A csupán 20 Wattot fogyasztó ledek képesek 1500 lumen kibocsájtására is, amely 75 lumen/Watt energiahatékonyság. Szép, homogén fénye megkönnyít bármilyen munkavégzést a sötétebb órákban is.

A minőségi chipek akár 50 000 órás élettartamot is biztosíthatnak, így hosszú ideig lehet társunk ez a modern reflektor. Teljes fényerőn világítási ideje 2 óra, minimális fényerőn világítási ideje akár a 6 órát is elérheti!

ON-OFF GOMB, FÉNYERŐSZABÁLYOZÁSSAL: A lámpatest hátulján található kapcsológomb segítségével végezhetjük el a ki- és bekapcsolást, valamint a funkciók közötti váltást. Mivel a ki- és bekapcsolásra, valamint a funkcióváltásra is egy gomb használható, így minden esetben végig kell léptetni az összes funkción a kikapcsoláshoz. A ledes reflektor 2 beépített funkcióval rendelkezik.

Első gombnyomás: A reflektor bekapcsol és minimális fényerővel (400 lumen, 25 méteres világítási távolság) világít.

Második gombnyomás: A reflektor maximális fényerővel (1500 lumen, 60 méteres világítási távolság) világít.

Harmadik gombnyomás: A reflektor kikapcsol.

A lámpatest kapcsológombja fölött találhatók a töltésért és power bank funkcióért felelős csatlakozók. A vízvédelem érdekében egy gumi fedlap védi őket. A védőlap kihajtását követően találkozhatunk a micro-USB és az USB csatlakozóval.

ÚJRATÖLTHETŐ AKKU: A micro-USB csatlakozó felelős a ledes reflektor töltéséért. A lámpatest áramellátásáért 2 darab 18650-es, beépített, 2200 mAh-es, újratölthető akkumulátor felelős. A csatlakozók fölött 4 darab visszajelző led került elhelyezésre. A ledek visszajelzést adnak arról, hogy az adott funkció használata mellett (minimális vagy maximális fény), mennyi ideig képes világítani a reflektor, valamint kikapcsolt állapotban 3 másodpercig nyomva tartva a kapcsológombot, visszajelzést kapunk az akkumulátorok töltöttségéről. A visszajelző ledek természetesen a reflektor töltése közben is tájékoztatnak a töltöttségről.

POWER BANK FUNKCIÓ: Az USB csatlakozó felelős a power bank funkció létrejöttéért. Segítségével a reflektor könnyedén használható USB-s eszközök töltésére is, legyen szó telefonról, tabletről stb. A visszajelző ledek a power bank funkció használatakor is jeleznek a reflektor akkumulátorának töltöttségi állapotáról. A csomag tartalmazza az adaptert, valamint a töltéshez és power bank funkcióhoz szükséges kábelt is.

KIHAJTHATÓ TALP: A lámpatest síkjába illeszkedő, 180°-ban billenthető, kihajtható talp segítségével könnyedén beállíthatjuk a számunkra megfelelő dőlésszöget. A talpra is került gumiréteg, amelynek köszönhetően tapadása még biztosabb.

Kiváló társ bármilyen munka ellátáshoz, legyen szó építkezésről, mentési feladatról, szerelésről. Remekül használható szabadtéri partikon is, hiszen egyedi megjelenésének köszönhetően kellemes kiegészítője lehet bármelyik kertnek. IPX4-es védettségének köszönhetően fröccsenő víztől védett, korlátozottan vízálló.

4033 Vak Bottyan u. 22/A,
Debrecen, Hungary
Phone: +36 70 671 5305
E-mail: info@asalite.com
Asalite © 2019. All rights reserved
Follow us: