Asalite LED Izzó T37 stick E14 7W

3000K 600 lumen

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Description:

Asalite LED - Már nem csupán a jövő, hanem a jelen fényforrása is!

Az Asalite márka a LED izzók esetében is a magas minőség és a hosszú távú megbízhatóság kombinációjára kínál alternatívát. A termékekhez használt Led-chipeknek köszönhetően stabil megoldást jelentenek belső terek egyenletes, esztétikus és a szemnek is kellemes megvilágítására.

A 7W teljesítményű Asalite LED izzó kifejezetten magas, 600 lumen fényerőt biztosít 320 fokos beterítési szögben.

Az energiahatékonysági szempontból „A+”-os besorolású Asalite LED izzók nem csupán környezetvédelmi szempontból megtérülő energiafogyasztást kínálnak, hanem hosszú, akár a 25 000 üzemórát elé élettartamra is képesek, amivel nagymértékben hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez szükséges környezeti feltételek megőrzéséhez. A megbízható működést két év gyártói garancia támasztja alá.

Az Asalite E14 7W T37 stick LED izzó az 47W-os hagyományos izzó használatát váltja ki, amihez viszonyítva akár ötvenszer hosszabb élettartamot, ez idő alatt pedig 90%-os energiamegtakarítást érhet el, így az egyszeri nagyobb befektetés hosszabb távon jelentős költséghatékonyságot eredményez.

Az Asalite LED izzók felhasználási javaslata rendkívül széleskö.  Mivel mindennapi használatuk is javasolt, a klasszikus lakossági igénybevételen kívül, akár hotelek, iskolák, irodaházak, kórházak, bevásárló komplexumok esetében is releváns megoldást jelentenek. Egyes típusok design-elemként vagy hangulatvilágításként is funkcionálnak.


Ha tetszett ez a termék, oszd meg barátaiddal is!
  • 0 Ft

  • Ex Tax: 0 Ft

REGISTER YOUR SELLER
To register as a reseller, please click the Register button.
REGISTRATION